Bedrijven

Wist je dat je jouw klanten ook perfect met chocolade in de bloemetjes kan zetten? Wij denken daarom graag met jou mee en maken chocolade op maat van jouw bedrijf. Dit is alvast een greep uit ons zoet aanbod….

Verras jouw klanten met gepersonaliseerde pralines

Wat is er origineler dan een praline met de naam of het logo van jouw zaak erop? Ze laten gegarandeerd een geweldige indruk na en je kan ze serveren bij de koffie of als een geschenk meegeven op één van je bedrijfsevenementen. Bovendien kies je zelf de samenstelling en maken wij jouw gepersonaliseerde pralines al vanaf 24 stuks.

Bedank jouw personeel met een chocoladepakket

Met Pasen en Sinterklaas denken wij automatisch aan chocolade. Maar er zijn ook andere momenten als verjaardagen, jubilea, Secretaressedag om jouw teamleden in de (chocolade) bloemetjes te zetten. Ook hier denken wij graag met jou mee en werken wij chocoladepakketten op maat uit.

Wil je graag meer weten over onze gepersonaliseerde pralines of ben je eerder op zoek naar een praline assortiment volledig op maat? Kom dan langs in de winkel of neem contact met ons op. Wij geven je graag meer informatie.