Ijs

Ijs noem ik liever gelato want ik werk volgens de Italiaanse methode. Verse ingrediënten en ons Italiaans recept zorgen voor een lekkere smaak.

Voor de smaak sluit ik geen compromissen. Ik werk alleen met de beste ingrediënten. Vanille-ijs wordt gemaakt met echte vanillestokken uit Madagaskar. Chocolade van Callebaut geeft het chocolade-ijs dan weer zijn typische smaak. Aardbeien uit Hoogstraten draai ik met plezier in het aardbeienijs en voor het pistache-ijs gebruik ik enkel Siciliaanse pistachenoten.

Dit is een overzicht van onze beschikbare smaken. Ze zijn verkrijgbaar in een handige verpakking van 0,25l, 0,5l en 1l.

Vanille  | Aardbei | Chocolade | Straciatella | Pistache | Banaan

Vanille met speculoos | Vanille met karamel | Kokosnoot  | Lactosevrij chocolade ijs

Wil je graag ons ijs eens uitproberen? Spring dan binnen in onze winkel in Denderhoutem. Proef dan zeker ook eens onze chocolade specialiteiten.